Fysio inloopspreekuur

Atletiek in al haar vormen is blessuregevoelig. Professioneel advies van een fysiotherapeut kan helpen blessures te voorkomen of er sneller van te herstellen. AV56 heeft daarom een samenwerking met praktijk ‘Mens en Beweging’.

Spreekuur
Wekelijks is er op locatie bij AV56 een inloopspreekuur bij een ervaren fysiotherapeut. Hij beantwoordt vragen en geeft adviezen. Ook kan er op verzoek een indicatieonderzoek plaatsvinden. Tijdens het spreekuur worden er geen fysiotherapie- of massagebehandelingen gegeven. Wel kan hier natuurlijk een afspraak voor gemaakt worden.

Wanneer?
Het spreekuur vindt wekelijks plaats op dinsdagavond van 19:45-20:30 uur,  in het secretariaatsgebouw bij de finish op de atletiekbaan.

Meer informatie
Wil je meer weten? Mail dan naar info@mensenbeweging.nl of kijk op www.mensenbeweging.nl 

Even voorstellen
“Ik ben Jan-Willem Florie en ben 7 jaar werkzaam als fysiotherapeut bij praktijk ‘Mens en Beweging’. Elke dinsdagavond ben ik te vinden bij AV56.

Ik ben zelf een fanatiek hardloper. Zo heb ik vijf keer de Kustmarathon gelopen, een keer de marathon Zeeuws Vlaanderen en twee keer de ROPA run. Momenteel richt ik me op trailrunning.

Het mooie aan mijn werk is mensen te helpen van hun (hardloop)blessures af te komen. Verder ben ik zelf enige tijd geblesseerd geweest en weet ik hoe het is om niet te kunnen hardlopen. En hoe fijn het dan is als je goed begeleid wordt, zodat je weer terugkeert naar herstel.

Naast de opleiding fysiotherapie heb ik nog meerdere cursussen gevolgd. Waaronder “Analysing Running Technique & Running Retraining” en “Running Related Injuries: Prevention & Rehab”.

Iedereen is van harte welkom om een keer langs te komen”.

Mens en Beweging
De praktijk: ”Mens en Beweging” heeft twee locaties. Een locatie is op de Van Dusseldorpstraat 30 in Medisch Centrum Goes, in een gloed nieuw gebouw. De andere locatie is Klein Frankrijk 11 (in het Fitland gebouw).

 

florie_fysio_2018.jpg